Nord Travel

SC Marrom Turism SRL

Adresa 1: Str. Decebal Nr.2, Borsa, Maramures
Adresa 2: Str. Eroilor Nr.20, Cluj-Napoca, Cluj
Nr. Reg. Com.: J24/849/2004
CUI: RO16480894

Manager Turism: Maria Ursu

Cont Lei: RO75 BTRL 0250 1202 L339 66XX
Cont Euro: RO50 BTRL 0250 4202 L339 66XX
Banca: Banca Transilvania

Tel.: 0264.597.383
Tel.: 0262/343.301
E-mail: oferte@nordtravel.ro

Cine suntem

Echipa Nord Travel este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

Suntem o mână de oameni cu suflet și pasiune, dornici să oferim turiștilor experienţe memorabile în fiecare colţ al lumii. Am zburat cu gândul și nu numai, în diferite colţuri ale lumii, iar cu fiecare călătorie am știut că „lumea e casa noastră”. După o experienţă căpătată în România și pe alte meleaguri, am decis să înfiinţăm Nord Travel în 2006, cu scopul de a oferi cele mai bune servicii turistice și a te ghida spre a descoperi și tu, că într-adevăr „Lumea e casa ta”!

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Carmen
Carmen
Travel Consultant

cluj@nordtravel.ro

Anda
Anda
Travel consultant

rezervari@nordtravel.ro

Lore
Lore
Travel Consultant

vanzari@nordtravel.ro

Loredana
Loredana
Travel Consultant

docs@nordtravel.ro

Lenu
Lenu
Travel Consultant

office@nordtravel.ro

Ancuta
Ancuta
Travel Consultant

borsa@nordtravel.ro

Camelia
Camelia
Travel Consultant

vacante@nordtravel.ro

Alin
Alin
IT
Maria
Maria
Director de agentie
Alina
Alina
Contabilitate