Nei Pori
10% reducere pana in 26.06.2020 din tariful afisat

Nei Pori - Vila Thomas -

Perioada mai - septembrie 2020

 
Transport

Nei Pori este una dintre cele mai noi statiuni ale Greciei,  dar care a reusit, relativ repede, sa se impuna datorită uneia dintre cele mai frumoase plaje din cele 16 ale regiunii Pieria. Aceasta are 5 km lungime, iar datorita nisipului fin, a apei cristaline si linistite, a primit  „steagul albastru european”.

Situata foarte aproape de poalele muntelui Olimp (20 km), statiunea ofera pe langa plajele cu nisip fin si vestigiile unui trecut glorios.  Nei Pori, datorita pozitionarii sale geografice, ofera  foarte multe de vazut, atat iubitorilor de natura cat si pasionatilor de istorie. Cel mai important si vizitat loc este orasul Dion, impreuna cu situl arheologic de aici, castelul Platamonas, bisericile si manastirile bizantine, post-bizantine.

Iubitorii de natura pot vizita parcurile nationale si peisajele oferite de Muntele Olimp, sau pot explora varfurile Mytikas, Skolio, Stefani, Skala, Agios Antonis, Profitis Ilias. Cei care doresc o simpla plimbare, pot alege portul , cu un popas la unul din numeroasele restaurante ale statiunii, pentru o masa traditionala greceasca.

Ziua 1:  Plecare în fiecare zi de vineri din orasul ales.

Ziua 2: Sosire în staţiune sambata dimineaţa (în funcţie de formalităţile vamale si de transferul Paralia Katerini – Nei Pori). Cazarea în staţiune se face începând cu ora 14:00.

Ziua 3 – 8,9: Timp liber pentru plajă, distracţie, cumpărături, relaxare sau programe opţionale: Atena, Athos, Meteora, Salonic, Insula Skiathos, Waterland, Muntele Olimp, Insula Evia sau Seara Grecească.

Ziua 9,10: Eliberarea camerelor la ora 9:00. Ora de plecare spre România este intre 14:00 si 17:00, ora exactă fiind comunicată de către reprezentanţii locali. În țară se va ajunge a 2-a zi, în funcție de formalitățile vamale și trafic.

 

TRASEE:

               1. Cluj Napoca – Alba Iulia – Sibiu – Ramnicu Valcea – Pitesti – Bucuresti – Giurgiu- Grecia

               2. Cluj Napoca - Satu Mare – Oradea – Arad – Timisoara- Calafat - Grecia

               3. Cluj Napoca - Targu Mures – Sighisoara – Brasov – Bucuresti – Giurgiu- Grecia

VILA THOMAS – confort standard+

 NEI PORI 

Avantaje: amplasare  aproape de centrul statiunii, balcoane spatioase, internet wireless gratuit,  proprietar foarte amabil, curte cu terasa

Localizare: se află aproape de zona centrală a staţiunii, la cca 120 m de plajă, in apropiere de biserica, magazine alimentare si cu suveniruri, renovata in 2015.

Camere: studiouri de 2,  3 sau 4 persoane sau apartament de 4-6 pers, dotate cu  tv satelit, aer condiţionat (contra cost – 5 euro/camera/noapte), baie proprie cu wc si duş, bucătărie – chicinetă echipată cu frigider, plită, veselă, tacâmuri, balcon.

Masafara masa.

Optional se poate asigura la un restaurant din apropiere: mic dejun – 5 euro/persoana/zi si cina- 9 euro/persoana/zi.

Facilitati: vila dispune de curte interioara cu terasa, internet.

Observatii: La receptie puteti gasi afisate informatii despre statiune, precum si contactele reprezentantilor locali, vorbitori de limba romana.

Early Booking se calculeaza aplicand 10% reducere din tariful standard; CONDITII DE PLATA: la inscriere se achita un avans de minim 30%, iar diferenta de plata pana in 30.04.2020.

Date plecare Loc in dubla Loc in tripla Loc in apartament 2 dormitoare
      (4-6 pers)(minim 4 platitori)  
30 mai (10 nopti) 185 175 165
09 iunie (10 nopti) 190 180 170
19 iunie 170 160 150
26 iunie 190 180 170
03 iulie 195 185 175
10 iulie 195 185 175
17 iulie 195 185 175
24 iulie 210 200 190
31 iulie 210 200 190
07 august 220 210 200
14 august 230 220 210
21 august 230 220 210
28 august 230 220 210
04 septembrie 210 200 190
11 septembrie 210 200 190

 

NOTA:

·        copiii sub 2 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si transport (fara loc in autocar si fara pat in camera)

·        tarifele pentru copii intre 2 si 14 ani se calculeaza in sistemul de rezervari

·        un copil peste 14 ani este considerat adult si achita conform tabel

·        pentru camera single se achita un supliment de 80 de EUR la tariful de loc in dubla

·        pentru sejur individual se scade 40 EUR/persoana din tarif

·        La cerere putem oferi si doar transport autocar: 95 EUR/persoana dus-intors sau 60 EUR/persoana pe un sens

 

PACHETUL INCLUDE:

·        transport cu autocar clasificat internaţional pentru curse externe (dotari: scaune rabatabile, AC, TV)

·        cazare 7 sau 10 nopţi în Vila Thomas

·        însoţitor de grup din/spre România

·        transferul PARALIA KATERINI – NEI PORI – PARALIA KATERINI

 

PACHETUL NU INCLUDE:

·        asigurarea medicala si storno (intre 64 RON si 79 RON/persoana)

·         obligatoriu : taxa de statiune si asistenta turistica in Grecia: 5 EUR/persoana/sejur/7 nopti sau 8 EUR/pers/ 10 nopti

·        persoanele care vor sta in camera dubla in regim sgl, vor achita pentru sejurul de 7 nopti- 8 EUR/ sejur iar pentru sejurul de 10 nopti, taxa de statiune este de 10 EUR/ sejur

·        taxa se va achita la ghidul de pe autocar sau la ghidul local

·        taxa de rezervare a unui loc special in autocar: 5 EUR/persoana

·        taxa confirmare numar de camera: 20 EUR/ camera

 

·        excursiile optionale

 

OBSERVAŢII:

·   Transferul catre Nei Pori se va efectua in jurul orei 13:00.

·   Cazarea în camere se face începând cu ora 14:00 în ziua sosirii (intrările sunt în fiecare zi de sâmbătă); camerele se eliberează în ultima zi la ora 9:00 dimineaţa.

·   Plecarea din România este prevăzută în cursul zilei de vineri cu sosire în Grecia sâmbătă dimineaţa.

·   Asezarea in autocar se va face in ordinea inscrierilor! Pentru locuri preferentiale se achita 5 euro/persoana.

·   Ora si locul de plecare vor fi confirmate cu 3 zile inainte, iar turistii se vor prezenta la locul de îmbarcare cu jumătate de oră mai devreme faţă de ora anuntata.

·   De asemenea, plecarea din Grecia către ţară este prevăzută sâmbătă intre 14:00 - 17:00. Ora exactă a plecării va fi comunicată de către reprezentanţii locali.

·   În ziua plecării spre ţară, după eliberarea camerelor, turiştii pot pune bagajele la intrarea in vila, unde au acces şi la toaletă.

·   Vila oferă cazare în sistem self-catering, adică autogospodarire. Se asigura lenjerie proprie (o data la inceput de sejur), nu se asigura prosoape, fără mic dejun (studiourile sunt dotate cu chicinetă complet echipata).

·   Vila Thomas este clasificata conform autoritatilor elene ca si vila de 2 chei, fiind echivalentul unei vile cu studiouri de 1 camera 2* standard.

·   Tarifele pentru copii sunt valabile pentru cazare în cameră cu minim 2 adulţi. Pentru 1 adult si un copil se achita tariful de loc in dubla pentru fiecare.

·   In cazul in care cazarea nu este facuta la unitatea de cazare specificata in program, agentiei ii revine datoria de a caza turistii  in  conditii similare celor contractate.

·   Programul sejurului  poate fi modificat de catre conducatorul grupului in situatii exceptionale.

·   Pachetele turistice se pot achita in Euro sau in lei la cursul BNR + 2% coeficientul de risc valutar.

·   Orice sesizare cu privire la curatenia sau dotarea camerelor se va face in ziua cazarii la reprezentantii agentiei partenere pentru solutionarea eventualelor probleme inaintea inceperii sejurului.

·   Excursiile optionale sunt organizate de catre agentia partenera care raspunde de buna desfasurare a acestora.

CONDIŢII DE RETRAGERE SI PENALIZARE: Conform contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice.

CONDIŢII DE CĂLĂTORIE:

·        Documente necesare călătoriei: carte de identitate valabilă (buletinele vechi cu file nu sunt acceptate pentru trecerea frontierei) sau pasaport valabil.

·        Agenţia nu răspunde în cazul refuzului autoritaţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a îi permite să părăsească teritoriul propriu.

·        Conform reglementarilor în vigoare, minorii trebuie să călătorească împreună cu cel putin un adult însotitor şi să aibă asupra lor acordul părintelui care nu îi însoţeşte (legalizat la notariat) sau al ambilor părinţi, după caz; de asemenea, adultul care îi însoţeşte - în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi - trebuie să aiba şi cazier judiciar pe care să îl prezinte la frontieră. Detalii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.

Nu rata oferta noastra speciala