arata filtrele

Carnaval Rio de Janeiro - Sejur Brazilia 8 zile - februarie 2020

Bucuresti
Agentia noastra iti propune un sejur intr-una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale lumii - orasul brazilian Rio de Janeiro, unde vei putea sa vizitezi principalele sale atractii si sa participi la cea mai cunoscuta si spectaculoasa petrecere de pe mapamond - Carnavalul de la Rio, o demonstratie magnifica de voie buna, stralucire, culoare si extravaganta.
vezi mai multe detalii
Plaja Traditii si Obiceiuri Concerte
de la
EUR 205000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 6 nopti
21 Feb - 30 Oct, 2020
vezi detalii

Circuit Brazilia & Argentina, 11 zile - ianuarie 2020

Bucuresti
Agentia noastra va propune un sejur intr-una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale lumii - orasul brazilian Rio de Janeiro, unde veti putea sa vizitati principalele sale atractii si sa participati pe plaja din Copacabana la minunatul foc de artificii din noaptea dintre ani. Veti continua calatoria catre magnificile cascade Iguazu, cascade ce fac parte din patrimoniul mondial UNESCO unde veti vizita atat partea argentiniana cat si cea braziliana dupa care va veti continua calatoria catre Buneos Aires, capitala Argentinei si a tangoului.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 257000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 9 nopti
24 Jan - 30 Oct, 2020
vezi detalii

Best of Brazilia & Argentina, 11 zile - martie 2020 cu Alina Costici

Bucuresti
Agentia noastra va propune un circuit in doua dintre cele mai frumoase destinatii ale Americii Latine, Brazilia si Argentina. Veti vizita Rio de Janeiro, unul dintre cele mai frumoase orase din lume dupa care veti admira maiestuasele cascade Iguazu atat de pe malul brazilian, cat si de pe cel argentinian si nu in ultimul rand veti poposi in Orasul Tangoului, Buenos Aires, descoperind cele mai importante atractii ale sale. In plus, veti participa la o cina traditionala si veti asista la un show inegalabil de tango.
vezi mai multe detalii
Cultura si Istorie Traditii si Obiceiuri
de la
EUR 268000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse (bacsis inclus) / 8 nopti
02 Mar - 30 Oct, 2020
vezi detalii

Revelion 2020 - Circuit Brazilia, 10 zile

Bucuresti
Agentia noastra iti propune un circuit in care vei avea ocazia sa vizitezi cele mai frumoase atractii turistice ale Braziliei. Vei descoperi Rio de Janeiro, unul dintre cele mai frumoase orase din lume, vei admira maiestuasele cascade Iguazu atat de pe malul brazilian cat si de pe cel argentinian si nu in ultimul rand vei poposi in fermecatorul oras colonial Salvador de Bahia dar si in Sao Paulo.
vezi mai multe detalii
Plaja Natura si Salbaticie
de la
EUR 269000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 8 nopti
30 Dec - 30 Oct, 2020
vezi detalii

Revelion 2020 - Circuit Brazilia & Argentina, 10 zile

Bucuresti
Agentia noastra va propune un sejur intr-una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale lumii - orasul brazilian Rio de Janeiro, unde veti putea sa vizitati principalele sale atractii si sa participati pe plaja din Copacabana la minunatul foc de artificii din noaptea dintre ani. Veti continua calatoria catre magnificile cascade Iguazu, cascade ce fac parte din patrimoniul mondial UNESCO unde veti vizita atat partea argentiniana cat si cea braziliana dupa care va veti continua calatoria catre Buenos Aires, capitala Argentinei si a tangoului.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 279000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 8 nopti
30 Dec - 30 Oct, 2020
vezi detalii

Carnaval Rio de Janeiro - Circuit Brazilia & Argentina, 11 zile - februarie 2020

Bucuresti
Agentia noastra va propune un sejur intr-una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale lumii - orasul brazilian Rio de Janeiro, unde vei putea sa vizitezi principalele sale atractii si sa participi la cea mai cunoscuta si spectaculoasa petrecere de pe mapamond - Carnavalul de la Rio, o demonstratie magnifica de voie buna, stralucire, culoare si extravaganta. Veti continua calatoria catre magnificile cascade Iguazu, cascade ce fac parte din patrimoniul mondial UNESCO unde veti vizita atat partea argentiniana cat si cea braziliana dupa care va veti continua calatoria catre Buneos Aires, capitala Argentinei si a tangoului.
vezi mai multe detalii
Cultura si Istorie Traditii si Obiceiuri Natura si Salbaticie
de la
EUR 289000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 9 nopti
21 Feb - 30 Oct, 2020
vezi detalii