Hotelul Aqua President 4* este situat in Baile Felix, pe drumul european E79 Oradea-Deva la km 10, in cadrul complexului hotelier President, alaturi de Hotel President 4* si Hotel President Spa 4*.

Facilitati hotel: restaurant, mic dejun inclus, terasa, gradina, piscina interioara si exterioara, centru SPA (masaj, sauna, jacuzzi), WI-FI, parcare, acces la Aquapark.

Facilitati camere: aer conditionat, minibar, seif, TV LCD, telefon, fier de calcat, baie proprie cu dus/cada, uscator de par, WI-FI.

~
Servicii incluse: - cazare si masa in sistem pensiune completa tip bufet (mic dejun, pranz si cina, EXCLUSIV bauturi alcoolice); - masa festiva de Revelion in 31.12.2022 cu bauturi incluse; - masa festiva de Carnaval in 01.01.2023 cu bauturi incluse; - acces gratuit la piscine interioare/exterioare cu apa termala, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata; - acces gratuit in cadrul Aqua Park-ului; - acces gratuit internet; - parcare (in limita locurilor disponibile). Informatii suplimentare: - turistii cazati in cadrul hotelului Aqua President vor servi cina festiva de Revelion si cea de Carnaval in Sala de Evenimente; - pentru copii: serviciu de masa sub forma de bufet la toate mesele, petrecere speciala pentru copii in noaptea de Revelion, organizata intr-o sala din cadrul Hotelului President, cu surprize si personal dedicat. In situatia in care se doreste prezenta copilului in Sala de Evenimente in noptile de Revelion si Carnaval, se percepe un tarif suplimentar cu plata la receptie. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare si masa in sistem pensiune completa tip bufet (mic dejun, pranz si cina, EXCLUSIV bauturi alcoolice);
- masa festiva de Revelion in 31.12.2022 cu bauturi incluse;
- masa festiva de Carnaval in 01.01.2023 cu bauturi incluse;
- acces gratuit la piscine interioare/exterioare cu apa termala, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata;
- acces gratuit in cadrul Aqua Park-ului;
- acces gratuit internet;
- parcare (in limita locurilor disponibile).

Informatii suplimentare:
- turistii cazati in cadrul hotelului Aqua President vor servi cina festiva de Revelion si cea de Carnaval in Sala de Evenimente;
- pentru copii: serviciu de masa sub forma de bufet la toate mesele, petrecere speciala pentru copii in noaptea de Revelion, organizata intr-o sala din cadrul Hotelului President, cu surprize si personal dedicat. In situatia in care se doreste prezenta copilului in Sala de Evenimente in noptile de Revelion si Carnaval, se percepe un tarif suplimentar cu plata la receptie.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Aqua President - Oferta Revelion, Baile Felix, Romania