LOCALIZARE
Hotelul Aqua Onabrava este situat pe promenada de pe malul marii din Santa Susanna.
Oaspetii Hotelului Onabrava pot descoperi cu usurinta alte zone ale Costa Brava, cum ar fi orasul pitoresc Sant Pol de Mar, aflat la 10 km. 

FACILITATI
Hotelul ofera un centru de sanatate si fitness, Onabrava Wellness & Spa, pe care oaspetii il pot folosi la un cost suplimentar. Aceasta include o piscina incalzita cu apa sarata, o sala de sport si tratamente de infrumusetare. Este necesara o programare prealabila, sunand la hotel. Va rugam sa retineti ca copiii au acces la piscina numai intre anumite ore.
Parcarea cu plata este disponibila la proprietate si trebuie rezervata in avans.
Piscina in aer liber de la Hotelul Onabrava are facilitati de hidromasaj si exista o piscina pentru copii. Oaspetii se pot bucura de serviciul de ospatar de la snack barul La Pergola in timp ce se relaxeaza pe terasa din jurul piscinelor.

RESTAURANT
Restaurantul de la Onabrava serveste preparate din bucataria internationala in stilul unui bufet pentru micul dejun, pranz si cina. Hotelul ofera, de asemenea, un bar in hol si are o sala de evenimente cu ring de dans, The Music Bar.

CAMERE
Toate camerele au aer conditionat si balcon mobilat, majoritatea cu vedere la Marea Mediterana.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Asistenta ghid; Avion OTP-BCN DAY 1 Bucuresti - Barcelona; Avion BCN-OTP DAY 1 Barcelona - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Aqua Hotel Onabrava and Spa, Costa Brava, Spania