La doar 100 de metri de Marea Mediterana si frumoasa plaja Calvia, Hotelul Dreams Calvia Mallorca este alegerea perfecta pentru o vacanta de vis pentru descoperirea Insulei Mallorca. Langa hotel exista numeroase magazine, baruri, restaurante si cluburi de noapte pentru a complementa varietatea larga de restaurante si baruri disponibile in hotel. Camerele hotelului sunt moderne si luminoase. Hotelul dispune de aer conditionat, receptie 24h, lounge, lobby bar, Wi-Fi, gradina, piscina exterioara cu sezlonguri, piscina pentru copii, restaurant bufet, mai multe baruri inclusiv la piscina, biliard. zona wellness, miniclub. 
Tip masa: 
Conform legislatiei locale in vigoare in insula Mallorca, in statiunile Playa de Palma, Arenal si Magalluf hotelurile cu regim All Inclusive vor servi un numar maxim de 3 bauturi alcoolice de persoana in timpul pranzului si al cinei. Intre pranz si cina si dupa cina barurile din hoteluri vor servi doar bauturi nealcoolice in cadrul programului All Inclusive. 
Web: www.hyattinclusivecollection.com

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion TIMISOARA - PALMA DE MALLORCA 2024 DUMINICA Timisoara - Palma de Mallorca; Taxa aeroport; Avion PALMA DE MALLORCA - TIMISOARA 2024 DUMINICA Palma de Mallorca - Timisoara; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre DREAMS CALVIA MALLORCA, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate