ITINERAR:

Ziua 1. Bucuresti – Bangkok

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti-Otopeni pentru zborul cu destinatia Bangkok.

Ziua 2. Bangkok

Sosire in Bangkok si transfer la hotel. Timp liber la dispozitie restul zilei. Seara optional* croaziera si cina pe Râul Chao Praya. Cazare la hotel Mandarin Hotel by Centre Point 4* sau similar in Bangkok.

Ziua 3. Bangkok

Mic dejun. Dimineata, vizita la Wat Phra Kaew, Templul Wat Pho si Palatul Regal. Plimbare cu barca pe canalele din Thonburi pentru a descoperi stilul de viata al localnicilor. Oprire la Wat Arun, China Town si Templul Wat Traimit. Cazare la hotel Mandarin Hotel by Centre Point 4* sau similarin Bangkok.

Ziua 4. Talad Rom Hub – Damnoen Saduak*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, tur organizat de piete traditionale. Se viziteaza Piata Talad Rom Hub, situata chiar pe garniturile unei cai ferate. Aici poate fi observat momentul in care comerciantii locali isi strâng bunurile pentru a permite trecerea trenurilor. Pe drum, popas la Piata Plutitoare Damnoen Saduak, unde se pot cumpara articole traditionale direct din barca. Seara, cazare la hotel Mandarin Hotel by Centre Point 4* sau similar in Bangkok.

Ziua 5: Bangkok – Siem Reap

Mic dejun. Plecare spre Cambodgia cu autocarul. Dupa trecerea punctului de frontiera Poipet, transfer la hotel in Siem Reap. Restul zilei, timp liber la dispozitie. Seara optional* cina cu spectacol Apsara. Cazare la hotel Amber Angkor Villa Hotel & Spa 3* sau similar in Siem Reap.

Ziua 6. Angkor Wat – Ta Prohm – Angkor Thom

Mic dejun. Se viziteaza templul Angkor Wat, inclus in patrimonial UNESCO si templul Ta Prohm, renumit pentru peisajul de basm al templelor acoperite de radacinile copacilor. Dupa-amiaza, vizita la Angkor Thom, numit si “Marele Oras”, din care se viziteaza Templul Bayon, Terasa Elefantilor, locul din care regele urmarea paradele sau imblânzirea animalelor si Terasa Regelui. Cazare la hotel Amber Angkor Villa Hotel & Spa 3* sau similar in Siem Reap.

Ziua 7. Kompong Khleang

Mic dejun. Dimineata se viziteaza satul plutitor Kompong Khleang, unde casele sunt construite pe piloni, oferind un peisaj fermecator asupra câmpiilor inundate si a culturilor de orez. Plimbare cu vaporasul pe canalele inguste pâna la un lac din apropiere, unde localnicii sunt nevoiti sa se mute in functie de sezon (in functie de nivelul apei, este posibil ca plimbarea cu vaporasul ca nu se poata efectua, caz in care se ofera o activitate alternativa). Întoarcere la hotel Amber Angkor Villa Hotel & Spa 3* sau similar in Siem Reap.

Ziua 8. Siem Reap – Kompong Thom – Phnom Penh

Mic dejun. Plecare spre regiunea Kompong Thom. Oprire la Kompong Kdei pentru a vizita podul antic din perioada angkoriana, la piata Skun, unde localnicii vând paianjeni prajiti, o delicatesa locala, si la templul Kuha Nokor.  Cazare la hotel Ban Ban 4* sau similar in Phnom Penh.

Ziua 9: Phnom Penh – Chau Doc

Mic dejun. Dimineata se viziteaza Wat Phnom, Muzeul National, Palatul Regal si Pagoda de Argint. Dupa-amiaza, plecare spre Chau Doc. Transfer pentru cazare la hotel Yen Chau 3* sau similar in Chau Doc.

*** Nota: Palatul Regal si Pagoda de Argint pot fi inchise fara informare in prealabil. In acest caz, vizita se va inlocui cu Muzeul Genocidului Toul Sleng.

Ziua 10: Chau Doc – Cham – Tra Su / Delta Mekongului – Can Tho

Mic dejun. Se viziteaza satul pescaresc cu case plutitoare, Cham, si Padurea Tra Su din Delta Mekongului, surprinzatoare prin vegetatia luxurianta si fauna diversa. Transfer si cazare la hotel Fortuneland 3* sau similar in Can Tho.

Ziua 11: Vinh Long – Cai Be – Ho Chi Minh

Mic dejun. Plimbare cu barca la piata plutitoare din Cai Rang. În Vinh Long se viziteaza câteva ateliere locale specializate in procesarea nucii de cocos. Prânz inclus la o casa traditionala. Transfer la hotel Huong Sen 3* sau similar in Ho Chi Minh.

Ziua 12: Ho Chi Minh

Mic dejun. Tur de oras care include principalele atractii turistice: Vechiul Oficiu Postal Saigon, Catedrala Notre Dame (exterior), Opera, Palatul Reunificarii si Muzeul Razboiului. Oprire la piata Ben Thanh. Seara cazare la hotel Huong Sen 3* sau similar in Ho Chi Minh.

Ziua 13: Ho Chi Minh– Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul de retur Ho Chi Minh (Saigon) - Bucuresti.

 

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Bacsisul pentru ghidul si soferul local: aprox 5 euro/pers/zi

 

*Servicii optionale neincluse in pret:

• Croaziera si cina pe raul Chao Praya in Bangkok: 59 Euro/ persoana

• Excursie la piata plutitoare Damnoen Saduak si Talaad Rom Hoob: 59 Euro/ persoana

• Cina cu spectacol traditional Apsara in Siem Reap: 29 Euro/ persoana

Pachet 3 excursii optionale: 129 Euro/ persoana (se poate rezerva doar  in agentie inainte de plecare!)

 

***NOTA: Pentru plecarea de Revelion 2024, cina de Revelion este inclusa in pachet (preparate occidentale, meniu fix + 1 pahar de sampanie, cu program pana la ora 23:00)

 

Detalii vize:

Thailanda:

Vize se obtine on arrival. Turistii trebuie sa prezinte urmatoarele documente:

Biletul de avion retur

Doua fotografii tip pasaport de dimensiune 4x6 cm pentru fiecare aplicant, inclusiv pentru copii;

Dovada detinerii sumei de 10.000 THB/persoana (aprox. 300 USD) sau 20.000 THB/familie (aprox. 600 USD) in orice moneda;

Taxa pentru cererea de viza in valoare de 2.000 THB/persoana (aprox. 60 USD).

 

Vietnam:

Viza poate fi:

- viza la sosire (visa on arrival – VOA) (aproximtiv 25 USD). Este nevoie de 2 poze tip pasaport pentru acest tip de viza.

- viza electronica (e-visa). Se poate obtine accesând https://evisa.xuatnhapcanh.gov.vn/web/guest/trang-chu-ttdt.

- viza obtinuta la Ambasada R.S. Vietnam din România (str. C.A. Rosetti nr. 35, sector 2, Bucuresti).

 

Cambodgia:

Viza poate fi:

-          Viza la sosire (visa on arrival). (aproximativ 35 USD/ persoana). Este nevoie de 2 poze tip pasaport. pentru acest tip de viza.

-          Viza electronica (e-visa) Se poate obtine accesând https://evisa.gov.kh/

 

Pentru turistii care doresc sa obtina (pe cont propriu) viza electronica, va recomandam sa ne trimiteti o copie a aprobarii vizei pentru a verifica informatiile inainte de plecare. Altfel, turistii din grupurile noastre vor avea visa on arrival.

Important! Taxele de viza se pot modifica pana in momentul calatoriei.

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 persoane.

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Vietnam, Cambodgia, Thailanda, Toate locatiile, Thailanda

Verifica tarife si disponibilitate