Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa

Playa Bavaro Republica Dominicana
de la
EUR 6898 00 EUR
2 adulti
Charter Republica Dominicana - Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa, cu plecare din Bucuresti

La Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa veti găsi numeroase piscine cu bar, 12 restaurante gourmet si o varietate de facilităti sportive, printre care baschet, volei si tenis. La centrul spa cu servicii complete sunt disponibile tratamente precum masaje. In fiecare noapte se organizează programe de divertisment live.Oaspetii beneficiază de acces gratuit la proprietătile partenere ale complexului, aflate in apropiere, care oferă cluburi pentru copii si adolescenti, un cazinou si un club de noapte. De asemenea, serviciul de concierge poate organiza o varietate de activităti si evenimente pentru toate varstele.Datorită serviciului de inchirieri auto oferit de Punta Cana Resort and Spa Grand Palladium, veti putea descoperi cu usurintă zona inconjurătoare, inclusiv localurile de noapte animate din orasele Mangú sau Pachá. De asemenea, puteti face scufundări pentru a explora recifele de corali din apropiere sau inota cu delfinii la parcul acvatic Manati. Proprietatea oferă si inchirieri de biciclete, la un cost suplimentar.

Informatii despre Hotel
"La Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa veti g\u0103si numeroase piscine cu bar, 12 restaurante gourmet si o varietate de facilit\u0103ti sportive, printre care baschet, volei si tenis. La centrul spa cu servicii complete sunt disponibile tratamente precum masaje. In fiecare noapte se organizeaz\u0103 programe de divertisment live.
\n
\nOaspetii beneficiaz\u0103 de acces gratuit la propriet\u0103tile partenere ale complexului, aflate in apropiere, care ofer\u0103 cluburi pentru copii si adolescenti, un cazinou si un club de noapte. De asemenea, serviciul de concierge poate organiza o varietate de activit\u0103ti si evenimente pentru toate varstele.
\n
\nDatorit\u0103 serviciului de inchirieri auto oferit de Punta Cana Resort and Spa Grand Palladium, veti putea descoperi cu usurint\u0103 zona inconjur\u0103toare, inclusiv localurile de noapte animate din orasele Mang\u00fa sau Pach\u00e1. De asemenea, puteti face scufund\u0103ri pentru a explora recifele de corali din apropiere sau inota cu delfinii la parcul acvatic Manati. Proprietatea ofer\u0103 si inchirieri de biciclete, la un cost suplimentar. "

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa, Punta Cana, Republica Dominicana

Verifica tarife si disponibilitate