Hotel Paradiso - Inscrieri Timpurii 31.03.2021 - 7 nopti - Demipensiune

Mangalia, Romania
Hotel Paradiso este situat pe faleza orasului Mangalia, la 25 de metri de plaja.

Facilitati hotel: restaurant (500 de locuri), terasa, bar (40 de locuri), baza de tratament, sala fitness, salon de cosmetica si manichiura, masaj, coafor, magazin cu suveniruri, cofetarie, sala de conferinta, Wi-Fi, piscina exterioara si un bazin pentru copii, parcare (120 de locuri), pastrare obiecte de valoare.
Hotelul are o capacitate de 206 camere duble, 55 camere single si 12 apartamente, dispuse pe 11 etaje.

Facilitati camere: AC, TV, Wi-Fi, minibar (contra cost) si telefon (contra cost). Toate camerele au balcon.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun, pranz/cina bufet suedez, taxa hoteliera. Informatii suplimentare: - pranzul/cina in regim bufet suedez NU include servirea de bauturi. - Hotelul isi rezerva dreptul ca in situatiile in care numarul de turisti este redus sa aplice sistemul de servire al mesei in regim a la carte. - minibarul si telefonul din camera sunt contra cost. - este obligatorie purtarea bratarii primita la receptie, in momentul cazarii, pentru a beneficia de serviciile achizitionate. Nota: - taxa de statiune NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii; - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun, pranz/cina bufet suedez, taxa hoteliera.

Informatii suplimentare:
- pranzul/cina in regim bufet suedez NU include servirea de bauturi.
- Hotelul isi rezerva dreptul ca in situatiile in care numarul de turisti este redus sa aplice sistemul de servire al mesei in regim a la carte.
- minibarul si telefonul din camera sunt contra cost.
- este obligatorie purtarea bratarii primita la receptie, in momentul cazarii, pentru a beneficia de serviciile achizitionate;
- taxa de statiune NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Paradiso - Inscrieri Timpurii 31.03.2021 - 7 nopti - Demipensiune, Mangalia, Romania

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
verifica
4
5
6
7
8
9
10
verifica
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31