PREMIER INN DRAGON MART HOTEL

Dubai, United Arab Emirates
Premier Inn Dubai Dragon Mart se află în Dubai, la 22 km de Dubai World Trade Centre. Oferă un centru de fitness, un bar și vedere la oraș. Printre facilitățile disponibile se numără un restaurant, recepție cu program non-stop, room-service și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Localizare

Dubai Mall se găsește la 24 km de hotel, iar Fântâna Dubai este la 25 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Dubai, situat la 21 km de Premier Inn Dubai Dragon Mart.


Facilitati Hotel

Printre facilitățile disponibile se numără un restaurant, centru de fitness, un bar, recepție cu program non-stop, room-service și WiFi gratuit în întreaga proprietate.


Facilitati Camere

Camerele sunt prevăzute cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, birou, frigider, ceainic, duș și uscător de păr. Fiecare cameră a hotelului include un dulap și o baie privată.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - DUBAI 2022 - 2023 (FLYDUBAI) Bucuresti - DUBAI; Taxe de aeroport; Avion DUBAI - OTOPENI 2022 - 2023 (FLYDUBAI) DUBAI - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare