Amplasare: amplasat intr-un cadru natural privilegiat, inconjurat de privelistea unica a Muntilor Bucegi, Postavarul si Piatra Mare, un spaţiu reconfortant, special creat pentru o atmosfera de relaxare şi armonie.

Descriere facilitati: Hotel Elexus Predeal, fost Hotel Predeal cu o traditie din 1963, reinvie in iulie 2020 si va pune la dispozitia oaspetilor 54 de camere duble si apartamente, un restaurant international, un bar, o sala de conferinte, lift, Centru SPA cu piscina, sauna, salina, masaj.

Descriere camere: camerele au balcon si sunt dotate cu TV LCD, minibar, grup sanitar propriu (duș), aer condiționat, acces internet, parchet / mocheta.

~
Servicii incluse: - Cazare cu mic dejun; - Cina festiva de Revelion de tip bufet suedez in 31.12.2022; - Spectacol muzical, dansuri; - Brunch de tip bufet suedez in data de 01.01.2023. Nota: - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Elexus Predeal - Oferta Revelion, Predeal, Romania

Verifica tarife si disponibilitate