Hotel emblematic pentru Dubai, unul din simbolurile locale apartinand Companiei Emirates, situat chiar langa cel mai nou muzeu - Muzeul Viitorului. Se situeaza la 10 minute de Burj Khalifa si Dubai Mall. NU Organizeaza Cina Festiva de Revelion!
Hotel Website: https://www.jumeirah.com/en/stay/dubai/jumeirah-emirates-towers

vezi mai multe

7 nopti cazare la hotelul ales si tipul de masa ales

Zbor DIRECT FLY DUBAI BUCURESTI-DUBAI(DXB)-retur;

Bagaj de cala: un bagaj de cala de 20 kg de persoana si un bagaj de cabina de 7 kg/persoana

Asistenta turistica in limba romana (o singura vizita la hotel pentru Informatii locale si inscriere la optionale si numar mobil la dispozitie pentru urgente)

Taxe de aeroport

Catering la bordul aeronavei

Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport

Bonus! Asigurare Medicala si STORNO indiferent de varsta – cel mai complet produs personalizat inclus in pachet! (include STORNO inaintea inceperii calatoriei si in cazul intreruperii calatoriei, bilet de avion de intoarcere, asigurarea bagajelor de calatorie, inclusiv pentru livrarea cu intarziere a bagajelor)

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective, cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel).

Taxa locala in dirhami se achita direct la receptia hotelurilor functie de clasificarea acestuia: pt 3* este aprox.3 USD/zi/camera; pt 4* este aprox 4 USD/zi/camera; pt 5* este aprox 6 USD/zi/camera

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Cluj Napoca catre JUMEIRAH EMIRATES TOWERS, Dubai, Emiratele Arabe Unite