Irini Studios  

Malia, Greece

Această proprietate este la 12 minute de mers pe jos de plajă. La doar 50 de metri de plaja Hersonissos, acest complex de studiouri / apartamente oferă spații de cazare spațioase, cu chicinete complet echipate și TV prin satelit. Acesta are o piscină cu terasă și terasă pentru copii, precum și un snack bar.

Facilitățile de sporturi nautice sunt oferite pe plaja din apropiere, în timp ce Waterpark Star Beach din Hersonissos este la câțiva pași.

Apartamentele și apartamentele spațioase de la Apartments Irini Apartments au balcon privat și baie cu uscător de păr. Unitățile de aer condiționat și seifurile sunt oferite la cerere și cu taxă.

Există un colț TV și o sală de jocuri cu calculatoare cu Wi-Fi gratuit. Alte facilități ale hotelului includ o grădină de acoperiș cu facilități de grătar și vedere la mare. Nopțile tradiționale cretane sunt organizate săptămânal.

Recepția vă poate ajuta pe oaspeți cu schimbul valutar și aranjamentele de călătorie. Aeroportul Internațional din Heraklion se află la 25 km. Centrul orașului este ușor accesibil și oferă numeroase baruri și cluburi de noapte.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala in limba romana; Transport Avion OTP-HER Aegean 2019 Bucuresti - Heraklion; Taxe aeroport; Transport Avion HER-OTP Aegean 2019 Heraklion - Bucuresti; Reducere pachet

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare